Ansichtkaarten

Amsterdam

Genealogie

 

 

Verzamelaarscollectief Charlotte Huiskes.  

 

Recepten

Fotobladen Rosita

Wouter Sterk

 

 

 HomeAnsichtkaartenStamreeksenReceptenRositaWouter SterkGerben D. WijnjaLinks
 

 

 

 

Groente     Oma's Recepten

       

Andijvie

1½ kilo verse andijvie

Zout

20 gram boter

Maïzena

De vers gesneden andijvie met aanhangend water en zout aan de kook brengen en dan een keer of vier 'omgooien' tot de andijvie geslonken en beetgaar is. Vocht afschenken, boter toevoegen en binden met aangelengde maïzena. Lekker met gekookte aardappels en gehaktballen (zie hiervoor het recept van spekballen, maar dan zonder spekjes).

Oma maakte ook wel van een restje boontjes een bonensla, met de vinaigrette die ze ook bij de groene sla gebruikte.

 

 

 

 


Disclaimer