Ansichtkaarten

Amsterdam

Genealogie

 

 

Verzamelaarscollectief Charlotte Huiskes.  

 

Recepten

Fotobladen Rosita

Wouter Sterk

 

 

 HomeAnsichtkaartenStamreeksenReceptenRositaWouter SterkGerben D. WijnjaLinks
 

 

 

 

Vlees     Oma's Recepten

      

Hachee

4 ons runderpoulet

Zout

125 gram Blue Band

1 pond uien

Laurierblad, kruidnagel

2 lepels azijn

20 gram maïzena

Bouillonblokjes

Vlees zouten en bruin bakken (zie stoofvlees). De uien in grove snippers snijden en mee bruin bakken.

Ongeveer een halve liter kokend water toevoegen en bouillonblokjes, kruiden en azijn. Gaarstoven als stoofvlees in ca. 2 uur. Laurier en kruidnagel verwijderen en binden met de aangelengde maïzena.

(Om hachee veel smakelijker te maken - naar Jordanees gebruik - een plak ontbijtkoek toevoegen).

 

 

 

 


Disclaimer